Drie nieuwe huismerken Sator - Aftersales Magazine

2021-11-16 16:11:07 By : Ms. Mellisa Ye

Het vakblad in de auto-industrie

Sator heeft drie private labels geïntroduceerd: Eicher remonderdelen, Q-Drive wiellagers en Transmech koppelingssets. Ze zijn met name geschikt voor auto's vanaf zeven jaar, die met de universal meestal op de brug worden geparkeerd. Volgens Sator doen de nieuwkomers niet onder voor de OE-variant. Deze zijn beschikbaar via mijngrossier.nl.

Alle drie de labels zijn gecertificeerd voor de Europese R90-regelgeving, hebben een vlootdekking van minimaal 96 procent en gaan vergezeld van een garantie van 24 maanden.

Naast de traditionele koppelingssets heeft Transmech ook vaste vliegwielsets in het assortiment, als alternatief voor het dubbelmassavliegwiel; reparaties aan het oudere wagenpark kunnen dan voordeliger worden uitgevoerd. Q-Drive wiellagers zijn standaard voorzien van alle benodigde bevestigingsmaterialen, zoals naafmoeren, splitpennen en stofkappen. Dit vereenvoudigt het werk van de monteur en biedt een totaaloplossing in één pakket. Eicher bestaat uit een complete lijn remonderdelen: schijven, blokken, schoenen, sets en montagematerialen maken deel uit van het assortiment.

Reparatie en onderhoud aan voertuigen vindt weer vaker plaats bij het zelfstandige autobedrijf, blijkt uit Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van Bovag en Vereniging RAI. Het marktaandeel steeg met één procent ten opzichte van vorig jaar. Vanaf zeven jaar zien personenauto's het vaakst de werkplaats van de universele garage. Sator zegt deze verschuiving te hebben voorzien en zegt in de nabije toekomst met nog meer nieuwe huismerken te komen.

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakt van onze redactie, heeft hij als professioneel redacteur onvermoeibaar gewerkt aan het verhogen van de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck, dankzij zijn uitgebreide kennis van de branche en zijn uitgebreide netwerk van contacten. Maarten is op 8 november 2020 plotseling overleden. Maarten was journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het met hem was. Geen redactionele taak was hem te groot of te klein. Hij zat graag 'aan tafel' met ondernemers, managers en hun medewerkers om achter het nieuws te komen. En toen nog niemand wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de beurzen in Europa. Maarten was geen man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met de nadruk op kracht. We zullen zijn motto 'autoliefde roest niet' in gedachten houden en zijn koele humor missen.

Er zijn nog eens 2350 artikelen gepubliceerd door Maarten Molenaar †. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik een reactie plaats.

Dus je ziet dat zo'n investering...

Leuk, die Japanse oorlogsvlag. Je ziet eruit als...

Lees test Auto Motor Sport nummer 24 van 4 november...

Mooi dat meerdere experts hier aandacht voor vragen...

Een onafhankelijk vakblad dat wordt geproduceerd door specialisten pur sang met tientallen jaren ervaring.

Heeft u interessant nieuws voor onze redactie? Geef hier uw bericht door: