11 nieuwe restaurants openen in WNY met eten dat er geweldig uitziet

2021-11-16 16:32:20 By : Ms. ZHANG JUDY

Tijdens de pandemie zijn we veel geweldige restaurants en bars verloren hier in Buffalo en West-New York. Maar bij elk verlies is er een kans op groei. Nu zijn er nogal wat nieuwe plekken die zijn geopend en geweldig eten en bier hebben (er staat één brouwerij op de lijst). Veel van de restaurants zijn uitbreidingen van reeds gevestigde plekken, sommige zijn gloednieuw voor ons.

1. Hombre y Lobo 149 Swan Street Suite 1, Buffalo, NY 14203

Betekenis Mand en wolf in het Spaans, Hombre y Lobo is gelegen waar de oude Black Button Distilling was. Eigenaar Ryan DiFranco werd geïnspireerd om de Mexicaanse cantina te openen op basis van zijn reizen naar Mexico,

Het begon allemaal met een enkele taco. en een reis naar Mexico Ryan DiFranco, oorspronkelijk afkomstig uit de Niagara-watervallen, werkte een groot deel van zijn carrière bij de shakers in de industrie; chef-koks en restauranteigenaren in LA, Colorado, Mexico, Italië (hij is ECHT Italiaans), Chili en vele anderen. Het zijn deze reizen die hebben bijgedragen aan het creëren van zijn reputatie voor voedsel dat het hart raakt ELKE DANG TIJD dat je het eet (zoals je Nonna's). Het is een moderne kijk op de traditionele keuken.

Je kunt genieten van taco's, bakbananen en zelfs sprinkhanen! Bekijk hier de menukaart.

2. New York Beer Project Winward Road New York Beer Project is van plan een nieuwe negen hectare grote locatie te openen, niet ver van het Highmark Stadium in Orchard Park. Het heeft momenteel twee locaties in Lockport en Victor. Het huidige menu biedt hamburgers, sandwiches, pizza's en wings. U kunt de menukaart hier bekijken.

Betreed een geweldige locatie, ontworpen om te lijken op een oud Brewing Warehouse in New York City.

3. Zio's Deli & Heroes 1055 Elmwood Ave, Buffalo, NY 14222 Zio's serveert warme en koude helden, bijgerecht en soep.

Zio's wordt een moderne kijk op een Italiaanse delicatessenwinkel en broodjeszaak in het hart van Buffalo Elmwood Village.

4. Ike en BG's Restaurant 1646 Genesee Street, Buffalo, NY 14211 Een populaire Buffalo BBQ en soulfood-plek opende zijn tweede locatie in het centrum. Ike en BG's Restaurant, gevestigd in Genesee Street 1646, Buffalo, NY 14211, openden op woensdag 13 oktober een tweede locatie op Niagara Street 56, nabij Niagara Square. Het menu bevat kenmerkende items van Ike en BG, zoals BBQ-ribs, mac en kaas , en kip. U kunt de website van Ike en BG's restaurant bezoeken voor het volledige menu.

5. Big Big Table 272 Hudson St, Buffalo, NY 14201 Met Big Big Table kunnen gasten betalen wat ze kunnen voor hun maaltijd. Klanten kunnen ook meer betalen om de maaltijd van iemand anders te helpen dekken.

Big Big Table, Inc. is een Community Café -- een lunchrestaurant waar je kunt betalen, gericht op het aanpakken van honger, het verminderen van voedselverspilling en het opbouwen van een gemeenschap. Onze mantra is: iedereen eet. Iedereen geeft. Iedereen doet ertoe.

6. The Beer Keep 1002 Elmwood Ave, Buffalo, NY 14222 Er is een nieuw restaurant met bierthema geopend in Buffalo's Elmwood Village. The Beer Keep is gevestigd waar Ashker's was gevestigd, 1002 Elmwood Avenue in Buffalo. Het restaurant is eigendom van een samenwerkingsverband van Buffalonians - Cory Muscato, Patrick Galante, Aaron Ketry en Briana en Daniel Hunter, die ook eigenaar zijn van de Breezy Burrito Bar.

De Beer Keep is geopend van dinsdag tot en met zondag. De balk heeft 10 tikken waarmee selecties worden gedraaid. U kunt ook 4-packs en andere bieropties kopen,

Kraak in een enorme selectie blikken en 10 roterende kranen met alles van speciale releases tot je favoriete lagers die worden geschonken uit de enige zijkranen in de stad. Koop een groot aantal moeilijk te vinden 4-packs en gemakkelijk te nippen standbys.

7. Flaco Taco 4211 North Buffalo Road, Orchard Park, NY 14127 Yum! Orchard Park heeft een nieuwe plek om te genieten van heerlijke taco's en Tex-Mex gerechten. Flaco Taco, gevestigd op 4211 North Buffalo Road, is deze week geopend. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur. Het menu biedt taco's, ceviche, guacamole, nacho's en 2o soorten salsa. Het is eigendom van Nik Fattey, die ook eigenaar is van Fattey Beer Company, en Chris Discere.

Kom langs voor een cocktail op het terras of pak een taco, nacho of een van onze 20 verse salsa's to go. Volg @flaco.ftc voor al het laatste nieuws, inclusief speciale aanbiedingen en openingstijden. Wij zijn gevestigd aan de overkant van de straat van Fattey Beer Orchard Park!

8. Pressure Drop Brewing De nieuwe locatie kan in North Buffalo zijn (ze hebben die locatie getagd in hun Facebook-aankondiging erover, maar er is nog geen adres aangekondigd.

Pressure Drop Brewing opende in 2017 zijn Buffalo-brouwerij na jarenlang brouwen, zowel thuis als in een ambachtelijke brouwerij, in het westen. Het is deze West Coast-inspiratie, gecombineerd met onze geliefde East Coast-locatie, die ons ambachtelijke bier vormt.

9. Bocce Club Pizza 6235 Goodrich Rd, Clarence Center, NY 14032 Bocce, een Buffalo-pizza, is uitgebreid naar Clarence. Mensen die het verhaal niet kennen, vragen zich vaak af waarom het Bocce Club Pizza heet.

Bij zijn terugkeer uit de Tweede Wereldoorlog begon mijn vader, Dino Pacciotti, te werken bij de Bocce Club op Hickory St in Buffalo. De club had jeu de boulesbanen in de tuin en serveerde binnen drankjes en sandwiches. In 1946 heeft dhr. Pacciotti greep de kans om de club te kopen. Hij vond al snel een oude pizzaoven in de kelder en begon te experimenteren. Hij formuleerde zijn eigen unieke pizzarecept en Bocce Club Pizza was geboren.

10. The Polked Yolk 227 Main St, East Aurora, NY 14052 Het lijkt erop dat Main Street in East Aurora een nieuwe ontbijtplek krijgt, aangezien een populair restaurant zijn derde locatie opent. De East Aurora Village Board stuurde de aanvraag van The Polked Yolk om eigendom van een gebouw aan Main Street over te nemen naar de Planning Commission. The Polked Yolk wil de locatie overnemen, op 227 Main Street, waar voorheen een ander restaurant was gevestigd, Mikey Dee's Cafe. Het restaurant is een paar maanden geleden gesloten en de eigenaar wil het pand graag verkopen aan de eigenaren van de Polk Yolk. Het nieuwe restaurant zou dagelijks zowel ontbijt als lunch serveren van 07.00 uur tot 15.00 uur. De eigenaren van de Polked Yolk, James en Kristyn Vaughan, hopen het half november open te hebben. Ze hebben momenteel twee locaties - 3100 Transit Road in West Seneca en 3698 Abbott Road in Orchard Park. Op 15 november is er een openbare hoorzitting.

The Polked Yolk geeft gasten de mogelijkheid om hun eigen omeletten te maken. Ze bieden ook klassieke gerechten zoals zelfgemaakte hasj en eieren, koekjes en jus en volledig Amerikaanse hamburgers. U kunt hier het volledige menu bekijken.

11. Papi Grande's Mexican Restaurant en Cantina Ohio Street De nieuwe locatie is nog niet een feit, maar Papi's heeft wel een drankvergunning aangevraagd bij de staat New York voor 301 Ohio St. Er zijn zitplaatsen aan de rivier. Papi's serveert nacho's, taco's, quesadilla's en andere authentieke Mexicaanse keukens.