$ 444,93 miljard wijnmarktomzet verwacht tegen 2027 | booming

2021-11-16 16:34:03 By : Mr. peter huang

01 november 2021 10:43 ET | Bron: Fortune Business Insights Fortune Business Insights

Pune, India, 01 november 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Volgens Fortune Business Insights™ wordt verwacht dat de wereldwijde wijnmarkt in 2027 $ 444,93 miljard zal bereiken als gevolg van de toenemende acceptatie van een weelderige en rijke levensstijl. De marktwaarde bedroeg in 2019 USD 364,25 miljard en zal tussen 2020 en 2027 waarschijnlijk een CAGR van 6,06% vertonen.

Wijn is een alcoholische drank gemaakt van gefermenteerd druivensap. De gist helpt de suiker in de druiven te consumeren en verandert deze in koolstofdioxide, ethanol en warmte. De verscheidenheid aan stammen van gist en druiven produceert verschillende soorten wijn. Wijn wordt al duizenden jaren door mensen geconsumeerd en heeft ook een religieus belang. Wijn heeft ook voordelen voor de gezondheid als het binnen limieten wordt geconsumeerd.

Lijst van fabrikanten van wijnmarkt omvat:

Download een voorbeeld-pdf-brochure:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/wine-market-102836

Toenemende acceptatie van wijn als teken van sociale status zal groei stimuleren

De toenemende acceptatie van alcohol als sociale drank is een belangrijke motor voor de wijnmarkt. Dit, in combinatie met modernisering, verwestering en sociale promotie van alcoholgebruik, zal de komende jaren ook een impuls geven aan de markt. Wijn- en alcoholconsumptie is nu een sociale status geworden en dit ondersteunt de groei van alcoholische dranken wereldwijd. Wijn heeft een verfrissende aantrekkingskracht en heeft gezondheidsvoordelen zoals bloeddrukcontrole, diabetes type 2, verlies van gezichtsvermogen, darmgezondheid, dementie, en helpt ook om de huid te reinigen en te laten glanzen wanneer deze binnen een limiet wordt geconsumeerd. Deze voordelen dragen ook bij aan de groei van de markt in de komende jaren.

De geleidelijke verschuiving van alcoholvrije dranken en andere alcoholische dranken kan de markt voor wijn de komende jaren echter belemmeren. Desalniettemin zal de opkomst van e-commerceplatforms de komende jaren waarschijnlijk lucratieve groeimogelijkheden voor de markt creëren.

Blader door volledige onderzoeksinzichten met gedetailleerde inhoudsopgave:

https://www.fortunebusinessinsights.com/wine-market-102836

Markt in Azië-Pacific registreert aanzienlijke CAGR vanwege toenemende acceptatie van verwesterde trends

Geografisch gezien behaalde Noord-Amerika het grootste marktaandeel op het gebied van wijn dankzij de aanwezigheid van toonaangevende importbedrijven in de regio. Samen met Europa importeert Deze regio jaarlijks gemiddeld 5 miljoen liter om de vraag- en aanbodketen in de respectievelijke regio's op peil te houden. Europa heeft ook een aanzienlijk aandeel in de biermarkt, dankzij de gebruiken en culturele gelegenheden waarbij wijn als feestdrank wordt gedronken. Daarnaast blijft Frankrijk een belangrijke leverancier van wijn aan de wereld, maar is de afgelopen jaren getuige geweest van een daling als gevolg van opkomende concurrenten over de hele wereld. Bovendien wordt verwacht dat het toenemend aantal jonge arbeidersklasse deze regio de komende jaren zal helpen om hoge inkomsten te genereren.

Aan de andere kant zal de Azië-Pacific-markt tijdens de prognoseperiode in een robuust tempo stijgen vanwege de toenemende acceptatie van verwesterde trends en de acceptatie van internationale keukens bij consumenten. Daarnaast omvatte de HoreCa Sector (Hotel/Restaurant/Catering) ook wijn als nieuwe trend en dit zal naar verwachting verder helpen bij de uitbreiding van de markt in de regio. Aan de andere kant kunnen de markten in het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika een stabiele groei laten zien vanwege het gebrek aan bewustzijn en de penetratie van suboptimale producten.

Spelers richten zich op de lancering van innovatieve wijn

Het karakter van de wijnmarkt is matig georganiseerd door de aanwezigheid van grote producenten. Spelers houden zich bezig met de productie van verschillende en gearomatiseerde ABV-wijnen om in de competitie te blijven. Ze lanceren verschillende smaken in hun wijn om momentum op de markt te krijgen. Enkele van de belangrijkste spelers op deze markt zijn Halewood Wines, Distell Group, International Beverage Holdings, John Distilleries en The Wine Group. De toename van de inspanningen en kapitalisatie van spelers om innovatieve producten te lanceren, zal de komende jaren waarschijnlijk helpen om hoge inkomsten op de markt te brengen.

Bestel een compleet onderzoeksrapport:

https://www.fortunebusinessinsights.com/checkout-page/102836

Ontvang uw op maat gemaakte onderzoeksrapport:

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/customization/wine-market-102836

De belangrijkste industriële ontwikkelingen van de markt zijn onder meer:

Juli 2019 – De lancering van de eerste slanke wijnblikken van 187 ml werd aangekondigd door Ardagh Group SA in Europa. Deze creatieve slimline verpakking zal naar verwachting voldoen aan de toenemende vraag naar on-the-go dranken bij klanten in heel Europa.

Februari 2020 - Een nieuwe reeks wijnblikken genaamd Dia Sparkler-blikken werd gelanceerd door Sula Vineyards Pvt. Ltd in India. Dit nieuwe productassortiment zal naar verwachting tegemoet komen aan de stijgende vraag naar mousserende wijn in het land.

Bekijk gerelateerde onderzoeksinzichten:

Biermarktomvang, aandeel en sectoranalyse, per type (pils, ale, stouts en andere), verpakking (glazen fles en metalen blik) en distributiekanaal (handel en detailhandel) en regionale voorspelling, 2019– 2026

Marktomvang van cannabisdranken, aandeel en sectoranalyse, per type (alcoholisch en niet-alcoholisch), distributiekanaal (massaverkopers, speciaalzaken, online detailhandel en andere) en regionale prognoses 2019-2026

Niet-alcoholische dranken Marktomvang, aandeel en sectoranalyse, per producttype (koolzuurhoudende dranken, niet-koolzuurhoudende dranken {fruit- en groentesappen, kant-en-klare thee en koffie, gebotteld water}, per distributiekanaal (supermarkten/hypermarkten, Gemakswinkels, speciaalzaken, online winkel, foodservice, overige) Overige en regionale prognose, 2019-2026

Fortune Business Insights™ biedt deskundige bedrijfsanalyses en nauwkeurige gegevens, waardoor organisaties van elke omvang tijdig beslissingen kunnen nemen. We maken innovatieve oplossingen op maat voor onze klanten en helpen hen om uitdagingen aan te gaan die specifiek zijn voor hun bedrijf. Ons doel is om onze klanten te voorzien van holistische marktinformatie, die een gedetailleerd overzicht geeft van de markt waarin ze actief zijn.

Fortune Business Insights™ Pvt. Ltd.