Op loopafstand wordt Brewing Co. geopend in Marysville op 8th Street

2021-11-16 16:24:27 By : Mr. Nick Li

Een op zichzelf staand gebouw in blauwe baksteen aan 8th Street in Marysville, waar ooit een autowinkel was gevestigd, heeft nu een bord met houten panelen op de gevel dat de wereld aankondigt dat het een brewpub is.

The Walking Distance Brewing Co. is eerder deze maand geopend en biedt acht in huis gemaakte bieren aan en is van plan in de toekomst meer aan te bieden.

De brewpub bevindt zich in een woonwijk op korte loopafstand van de bovenstad Marysville en op korte loopafstand van enkele van de verkopers die ingrediënten leveren, wat de titel inspireerde.

Het gebouw heeft een keuken en de eigenaren Doug Olsen en Teddy Valinski zeggen dat een voedselprogramma in hun langetermijnplannen staat, maar ze gebruiken voorlopig foodtrucks.

Het biermenu bevat de meeste nietjes die mensen vinden in een typische Greater Columbus brewpub. Walking Distance serveert twee Amerikaanse ales, een witbier, twee IPA's, een stout, een seltzer en een seizoensgebonden pompoenbier.

"Op dit moment concentreren we ons erop ervoor te zorgen dat we die solide basis hebben", zei Valinski. “Elke keer als ik naar een brouwerij ga (en een vlucht bestel), wil ik een vrij eenvoudige Amerikaanse pils, een IPA, een tarwe of een stout, en ik wil altijd dat experimentele bier, zoals een seizoensbier of iets dat ze maar één keer doen .”

Wanneer hun solide basis is gevestigd, zei Valinski dat hij en Olsen van plan zijn om wat meer eclectische brouwsels aan hun menu toe te voegen.

'Dit weekend warmen we een van onze bieren op en voegen we glühweinkruiden toe' voor een warm bier dat lijkt op een appelcider, zei hij. Warme bieren zijn populair in sommige Europese landen, en Valinski hoopt dat het verhitte brouwsel aanslaat in Marysville.

De eigenaren stapten over van de technische wereld om hun eerste brewpub te openen, en tot nu toe zeggen ze dat de zaken goed gaan.

"We zijn nu drie weken open en we hebben al vaste klanten", zegt Olsen.

Ze zijn 10 maanden geleden begonnen met de binnenkant en hebben bijna alles moeten vervangen. Het gebouw had een vuile vloer, zei Olsen.

"Het is hier 100% nieuw", zei hij.

Het interieur omvat nu bloeit van zowel taprooms als luxe bars. Muren van zichtbare bakstenen flankeren aan beide zijden een betonnen aanrechtblad, bolvormige lichten bungelen aan een open plafond, zichtbare pijpen slingeren over de bovenkant van de gelagkamer en de brouwapparatuur is zichtbaar door een opening achter de toonbank.

De gelagkamer is gevuld met strakke stoelen rondom hardhouten tafels en muren met stalen panelen rondom een ​​kleine patio. Onder een raam aan de straatkant staat een houten aanrecht met een aantal ronde barkrukken. Dat raam gaat open om klanten de kans te geven om buiten te drinken en te genieten van het uitzicht op de taproom als het weer meewerkt.

Olsen en Valinski zeiden dat ze met Walking Distance begonnen omdat ze van ambachtelijk bier houden en veel vonden in de brouwcultuur van Columbus.

"We houden allebei echt van de gemeenschap van brouwerijen," zei Valinski. “Toen we open gingen, gingen we naar al die verschillende brouwerijen en spraken met ze. Je ziet nooit een brouwer die ongelukkig is.”

Olsen, die 15 jaar voor Honda heeft gewerkt, zei dat zijn collega's tijdens zakenreizen altijd brouwerijcafés zochten en hij waardeerde de ontspannen sfeer die gezinnen en soms huisdieren toestond.

"We hebben veel goede bars en restaurants in Marysville," zei Olsen. “Maar (brouwerijen) hebben een ander gevoel.”

Loopafstand is geopend van donderdag tot en met zondag, maar de eigenaren hopen binnenkort uit te breiden naar woensdag.