Havoned gaat platenspelers van het Duitse merk Dual . verdelen

2021-11-16 16:23:33 By : Ms. Linda Li

Het Nederlandse Havoned heeft vanaf vandaag de distributie van het Duitse merk Dual voor de Benelux overgenomen. Dual is een bekende naam in de branche en heeft 85 jaar ervaring in de productie van draaitafels. Dual heeft oog voor detail en gebruikt deze ervaring om hoogwaardige draaitafels te maken, aldus Havoned.

De jarenlange ervaring van Dual gaat helemaal terug tot de vorige eeuw. Lang voor de oprichting van Dual in 1935 ontwierpen de gebroeders Steidinger, de oprichters van het bedrijf, aandrijfsystemen voor platenspelers. Elke platenspeler die het bedrijf vanaf het begin produceerde, is uitgerust met deze succesvolle, unieke Dual-motor.

Tegenwoordig opereert het bedrijf vanuit de Duitse stad Landsberg am Lech. Daar is het Dual Design Center gevestigd en op deze locatie worden de platenspelers met grote precisie vervaardigd. Door intensieve samenwerking met regionale leveranciers voor hoogwaardige onderdelen creëert Dual draaitafels die de veeleisende consument aanspreken.

Centraal in het gehele proces staan ​​aandacht voor het verleden en de pure passie voor dit bijzondere product. De nieuwe draaitafels zijn ontworpen met de modernste technologieën in combinatie met uitgebreide kennis en ervaring die sinds het begin van de vorige eeuw is opgedaan.

Het Dual assortiment platenspelers bestaat uit verschillende modellen. Dual betreedt wederom het internationale toneel met onder meer de CS-serie. De hoge kwaliteit van de componenten is een kenmerk dat alle Dual-producten gemeen hebben.

Dat geldt ook voor de CS 418, een instapmodel, maar voorzien van dezelfde draaitafel als de duurdere modellen in het assortiment. De CS 518 is ideaal voor de echte vinylliefhebber. Deze platenspeler is uitgerust met een dubbele cardanische toonarm met scharnierkogellagers voor optimale precisie. Deze superieure toonarm wordt gekenmerkt door de hoogste precisie en betrouwbaarheid.

Meer weten? Kijk dan op www.dual.eu.